Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Επαγωγικός Φορτιστής Της Energizer Με Πρότυπο Qi

Οι επαγωγικοί φορτιστές υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το νέο πλατώ φόρτισης της Energizer είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Qi - το νέο παγκόσμιο στάνταρ για την επαγωγική φόρτιση.





Αυτό είναι άλλο ένα μικρό βήμα πιο κοντά στην ολοκληρωτική ελευθερία από τα καλώδια.

Το Qi, το οποίο πρόσφατα εγκρίθηκε ως το επαγωγικό στάνταρ από την Κοινοπραξία Ασύρματης Ενέργειας, θα επιτρέπει σε οποιοδήποτε γκάτζετ είναι εφοδιασμένο με Qi και τραβάει λιγότερα από 5 watt, να φορτίζεται από οποιαδήποτε συμβατή με το Qi επιφάνεια φόρτισης.

Ο νέος φορτιστής της Energizer είναι ο πρώτος που υποστηρίζει το νέο στάνταρ, αλλά τελικά η ιδέα είναι ότι θα μπορείτε να ρίχνετε το iPhone ή τη συσκευή MP3 που έχετε, πάνω στο σταθμό φόρτισης στο σπίτι του φίλου σας - ακόμα και ένα σταθμό άλλου κατασκευαστή - και απλά θα λειτουργούν, χωρίς μπερδέματα.

Ο σταθμός φόρτισης της Energizer παρουσιάζεται με μια θήκη Qi για το iPhone 3GS και μια μπαταρία Qi για το Blackberry Curve 8900 (που αντικαθιστά την υπάρχουσα), αν και πολύ σύντομα, όπως ελπίζει η Energizer, οι κατασκευαστές θα αρχίσουν να ενσωματώνουν το Qi κατευθείαν στις συσκευές τους.

Τότε θα αρχίσει πραγματικά το πανηγύρι με αυτό το κόλπο της ασύρματης φόρτισης.

Ο επαγωγικός φορτιστής Qi θα διατεθεί τον Οκτώβριο με τιμή 89$, ενώ η θήκη για το iPhone 3GS και η μπαταρία για το Curve 8900 θα κοστίζουν 34,99$ η κάθε μια.


πηγή:dailytech.gr


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου