Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

Fashism: Μάθετε αν είσαστε στην Μόδα σε 3 κλικ…


Δεν γνωρίζετε αν σας “πηγαίνει” κάποιο ρούχο; Αν είναι κατάλληλο για δουλειά, έξοδο ή για ένα “καυτό” ραντεβού; Μην ανησυχείτε! Κατέφθασε το Fashism. Τώρα μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία το ντύσιμο σας, και σε λίγα λεπτά να μάθετε αν είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Το Fashism.com επιτρέπει στους χρήστες τους να μάθουν τι πιστεύει ο κόσμος για το ντύσιμο τους, ανώνυμα.
ΔΕΙΤΕ VIDEO

Η ιστοσελίδα φυσικά παρέχει και iPhone App όπως βλέπετε πιο κάτω. Αν και η εφαρμογή έχει ένα απλό και εύκολο περιβάλλον χρήσης, είναι σίγουρα ελλιπές, και ακόμη στα “πρώτα στάδια” . Για παράδειγμα, δεν υπάρχει αυτόματη ανανέωση ούτε κάποιος τρόπος διαχείρισης των φωτογραφιών που ανεβάζουν οι χρήστες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα βίντεο από την Αμερικανική εκπομπή The Early Show και πως η παρουσιάστρια μαθαίνει γνώμες για ένα νέο φόρεμα μέσα σε 5 λεπτά με την υπηρεσία του Fashism και ενώ βρίσκεται σε ένα κατάστημα ρούχων, όλα αυτά μέσω του κινητού της.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου