Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Παρελθόν το "σπάσιμο" του PlayStation 3


Τελικά φαίνεται ότι η Sony κατάφερε να γράψει τους τίτλους τέλους στην υπόθεση PS3 Jailbreak και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Λίγες μόνο ημέρες μετά τη δικαστική νίκη στην Αυστραλία, όπου απαγορεύτηκε η διάθεση του επίμαχου USB dongle, ήρθε η σειρά και της software έκδοσης του Jailbreak. Ένα firmware update ήταν αρκετό για να αποτελέσει παρελθόν το "σπάσιμο" του PlayStation 3.





Στα release notes η Sony αναφέρει ότι το update 3.42 περιλαμβάνει "επιπρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας", δίχως να μπαίνει σε λεπτομέρειες. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει ένα proxy tool που επιτρέπει τη σύνδεση στο PlayStation Network με το firmware 3.41, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να έχει κλείσει κι αυτή η "τρύπα" μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η Sony επέδειξε εντυπωσιακά αντανακλαστικά στο άκουσμα της είδησης ότι το PlayStation 3 "έσπασε". Οι ενέργειες της εταιρείας απέδωσαν γρήγορα καρπούς και τελικά το PS3 παραμένει η μοναδική σύγχρονη κονσόλα που δεν έχει παραδοθεί στο καθεστώς των πειρατών.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου