Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

H Έκδοση 2.2 Τώρα Στο 28,7% Των Συσκευών Android


Αργά αλλά με σιγουριά, οι χρήστες του Android παίρνουν την πρώτη γεύση από το Froyo, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού κινητών του Google, που ανακοινώθηκε τον Μάιο και ξεκίνησε η ευρεία εγκατάσταση του σε επιλεγμένες συσκευές τον Ιούνιο.





Το λειτουργικό περιλαμβάνει νέες λειτουργίες κλειδιά όπως Flash και μεγαλύτερη ταχύτητα στα παιχνίδια, αλλά είναι διαθέσιμο σε ένα μικρό κομμάτι των συσκευών Android εδώ και μήνες. Τώρα το Google ενημέρωσε τον πίνακα των εκδόσεων όπου φαίνεται ότι πρόσφατα έχει αυξηθεί ο αριθμό των συσκευών που τρέχει σε Android 2,2, τώρα τρέχει σε 28,7% των συσκευών.



Αυτά τα νούμερα δεν φαίνονται μεγάλα, αλλά είναι μεγάλη αύξηση από το 4,5% που ο πίνακας έδειχνε πριν λίγες ημέρες. Ο λόγος του άλματος? Μερικά από τα δημοφιλή τηλέφωνα Android περιλαμβανομένου του Verizon Droid έχουν αναβαθμιστεί τον περασμένο μήνα.

Ακόμη έχει πολύ δρόμο να κάνει. Πάνω από 70% των συσκευών είναι τώρα στην έκδοση 2,1 και πάνω , που είναι μεγάλη βελτίωση σχετικά με πριν πέντε μήνες που ο αριθμός αυτός ήταν μόνο 27,3%.

Αλλά οι πάροχοι και οι κατασκευαστές των τηλεφώνων κάνουν πολύ χρόνο για να βγάλουν τις αναβαθμίσεις, πράγμα που οδηγεί τους χρήστες σε σύγχυση ( και οι προγραμματιστές επίσης που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πιο τελευταίες και ωραίες λειτουργίες επειδή οι συσκευές δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν ακόμη).


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου