Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

In Game διαφημισεις


Η διαφημιστική εταιρεία Massive Inc, η οποία ανήκει στη Microsoft και ειδικεύεται στην προώθηση προϊόντων στο εσωτερικό του περιεχομένου των videogames, δημοσίευσε τα στοιχεία μιας μελέτης που δείχνουν τα αποτελέσματα των in-game διαφημίσεων στους παίκτες.




Η μελέτη χρησιμοποίησε μία καμπάνια για τη μηχανή αναζήτησης Bing της Microsoft ως παράδειγμα και κατέληξε ότι το 60% των gamers δήλωσαν ότι απέκτησαν πιο θετική εικόνα για τη Bing ως αποτέλεσμα των διαφημίσεων που είδαν. Μετά την έναρξη της καμπάνιας το ποσοστό των gamers που επισκέφτηκαν και αναζήτησαν στοιχεία με τη βοήθεια της Bing ανέβηκε κατά 108%. Από αυτό, τα δύο τρίτα το έκαναν για πρώτη φορά. Οι διαφημίσεις προβλήθηκαν σε διάφορους τίτλους του Xbox360 από το Νοέμβριο ως τον Δεκέμβριο του 2009, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν το DJ Hero της Activision και το NBA 2K10 της Take-Two.

“Η κοινότητα των gamers αγκάλιασε τις in-game διαφημίσεις και δοκίμασε το προϊόν που διαφημιζόταν,” δήλωσε η Kirsten Ward, διευθύντρια του τμήματος ψηφιακών διαφημίσεων για τη Bing και το MSN. “Η καμπάνια εκπλήρωσε τους στόχους σε όλα τα επίπεδα. Το γεγονός ότι μπορούμε να καταγράψουμε τέτοια διαφημιστική αποτελεσματικότητα είναι αληθινά εντυπωσιακό για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την προώθηση προϊόντων.”



πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου