Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Turbo-X desktop PC: πρώτα στην κατάταξη και για το 1ο τρίμηνο του 2010


Η σειρά desktop υπολογιστών Turbo-X συνέχισε και το 2010 την επιτυχημένη της πορεία, κατακτώντας για μία ακόμη φορά την 1η θέση στην κατάταξη της ελληνικής αγοράς. Σύμφωνα με τα στοιχεία του τελευταίου IDC report, το πρώτο τρίμηνο του 2010 το Πλαίσιο διέθεσε 18.621 desktop υπολογιστές, δηλαδή μερίδιο αγοράς 21,5%, κερδίζοντας 4,5% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, κατατάσσοντας το μπροστά ακόμη και από τα μεγάλα διεθνή brands.





Παράλληλα, ο ρυθμός ανάπτυξης των Turbo-X desktop στο 1ο τρίμηνο έκλεισε στο +8,4%, σε μια περίοδο που το σύνολο της αγοράς κινήθηκε πτωτικά.



Η προτίμηση των καταναλωτών οφείλεται στην αξιοπιστία και τη συνέπεια, που το Πλαίσιο είναι σε θέση να προσφέρει, καθώς και στα μοναδικά πλεονεκτήματα που συνοδεύουν κάθε Turbo-X υπολογιστή όπως:

* Δυνατότητα σύνθεσης Built-to-Order στα μέτρα του πελάτη σε όλα τα Turbo-X desktop με τη βοήθεια εξειδικευμένων πωλητών
* Συναρμολόγηση από υλικά κορυφαίων κατασκευαστών
* Το πιο νέο και σύγχρονο κέντρο συναρμολόγησης στην Ελλάδα
* Δωρεάν γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης

Δωρεάν τεχνική υποστήριξη μέσα σε 4 ώρες, σε 20 σημεία πανελλαδικά



πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου