Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

H Zynga στο Yahoo


Η Zynga έχει κατακτήσει την πλατφόρμα του Facebook και τώρα ο γίγαντας των social games έστρεψε το βλέμμα του και σε άλλες τοποθεσίες του web, υπογράφοντας μια πολύ σημαντική συμφωνία με τη Yahoo.




Η συμφωνία θα φέρει τα παιχνίδια της Zynga, όπως το FarmVille και το Mafia Wars, στο δίκτυο της Yahoo μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια της Zynga δεν θα εμφανιστούν μόνο στο Games Portal της Yahoo, αλλά και στους λογαριασμούς email και instant messaging των χρηστών, όπως επίσης και στην κεντρική σελίδα της Yahoo. Τα παιχνίδια της Zynga θα ενσωματωθούν επίσης στην ιδιόκτητη πλατφόρμα εφαρμογών της Yahoo, η οποία επιτρέπει στις εταιρείες που συνεργάζονται μαζί της να αναπτύσσουν παιχνίδια και εφαρμογές για λογαριασμό της.

Η Hilary Schneider της Yahoo σημείωσε ότι η εταιρεία “θα συνεχίσει να δουλεύει και με άλλους συνεργάτες, ομάδες ανάπτυξης και εκδότες, για να προσφέρει γοητευτικά, πρωτοποριακά στοιχεία και εμπειρίες στους χρήστες της.”

Οι τίτλοι της Zynga έγιναν γνωστοί μέσω της πλατφόρμας του Facebook, αν και το παγκόσμιο σύστημα οικονομικών συναλλαγών που πρότεινε πρόσφατα το Facebook προκάλεσε εντάσεις ανάμεσα στις δύο εταιρείες. Αυτές φάνηκε ότι καταλάγιασαν πρόσφατα, ύστερα από την υπογραφή μιας νέας πενταετούς συμφωνίας ανάμεσα στις δύο εταιρείες.



πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου