Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Η Apple Ετοιμάζει Μικρότερο IPad 7 Ιντσών;


Η φήμη για το iPad των 7 ιντσών κυκλοφορεί αρκετό καιρό, και από αρκετές πηγές. Αλλά αυτή τη φορά η πηγή της είδησης είναι η Κινεζική Economic Daily News, η οποία αναφέρει ότι το μικρότερο iPad θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων πριν τα Χριστούγεννα φέτος (σχόλιο dt: προφανώς μιλάνε για την αγορά των ΗΠΑ, μια και εμείς στην Ελλάδα ακόμα περιμένουμε το πρώτο iPad που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο).





H Economic Daily News είχε αρκετές επιτυχίες στο παρελθόν προβλέποντας επερχόμενα προϊόντα της Apple (όπως το πρώτο iPad). Για να έχει επιτυχία το μικρό iPad θα πρέπει να παρουσιαστεί αρκετά νωρίς όμως, π.χ. αργότερα από τον Οκτώβριο τα πολυκαταστήματα στις μεγάλες αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης έχουν ήδη ετοιμαστεί, και δεν θα μπορέσουν να το δώσουν την προσοχή που θα ήθελε η Apple.

Αν το μικρό iPad έρχεται, η Apple θα πρέπει ήδη να μιλάει με τις αλυσίδες που θα το διαθέσουν, που σημαίνει ότι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για διαρροές. Το πιθανότερο είναι ότι ένα μικρότερο iPad θα πουλήσει σαν τρελό, με τιμή κοντά στα $300 με $350 θα γινόταν το πιο καυτό δώρο για τις γιορτές.

Τι λέτε; Μικρότερο iPad τα Χριστούγεννα; Ναι ή όχι.


πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου