Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Η COSMOTE φέρνει το iPhone 4

Η COSMOTE ανακοινώνει ότι θα διαθέσει εμπορικά το iPhone 4 στις 27 Αυγούστου.


Με εντυπωσιακό σχεδιασμό και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, το iPhone 4 της Apple ήρθε για να αλλάξει τα πάντα. Το νέο iPhone 4 διαθέτει FaceTime video κλήσεις[1], οθόνη αφής Retina για εικόνα υψηλής ευκρίνειας, κάμερα 5MPixels με ενσωματωμένο φλας και δυνατότητα λήψης video HD (High Definition), με ισχυρό επεξεργαστή Apple A4 1GHz, ενσωματωμένο γυροσκόπιο τριών αξόνων για καλύτερη εμπειρία χρήσης παιχνιδιών και προγραμμάτων πλοήγησης αλλά και πιο ισχυρή μπαταρία για μέχρι 40% καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί με επιφάνεια fingerprint-resistance που το κάνει το πιο λεπτό Smartphone στον κόσμο.

Το iPhone 4 διαθέτει, επίσης, λειτουργικό σύστημα iOS4, που είναι η νεότερη έκδοση της πιο εξελιγμένης πλατφόρμας για κινητά τηλέφωνα και περιλαμβάνει πάνω από 100 νέα χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτοποριακό App Store παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 200.000 εφαρμογές, όπως το νέο iMovie app, που σχεδιάστηκε ειδικά για το iPhone 4.

H COSMOTE προσφέρει το iPhone 4 σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου με Internet, για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει ξέγνοιαστα τις δυνατότητές του, παντού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τιμολογιακά προγράμματα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, μπορείτε από τις 27 Αυγούστου να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cosmote.gr ή ένα από τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕshops σ' ολόκληρη τη χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPhone 4 μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.apple.com/iphone.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου