Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

H Apple Ετοιμάζει Νέα Εκδήλωση Για Μέσα Αυγούστου


Η Apple από ότι φαίνεται ετοιμάζει νέα εκδήλωση για τα μέσα Αυγούστου. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές η εταιρία σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραδοσιακή εκδήλωση του Σεπτεμβρίου, που είναι προσανατολισμένη συνήθως στα iPod, λίγο νωρίτερα φέτος, με τα μέσα Αυγούστου να είναι η πιθανότερη ημερομηνία.





Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εκδήλωση θα εστιάσει στο επόμενης γενιάς iPod touch, όπως επίσης και πληροφορίες για την έκδοση του iOS 4 για iPad. Αναθεωρήσεις σε άλλα iPod μοντέλα θεωρείται αναμενόμενο, αν και η αναφορά δεν επιβεβαιώνει ον θα παρουσιαστούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση ή θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

Οι φήμες για το επόμενες γενιάς iPod touch ενισχύονται όλο και περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες, με στοιχεία τόσο από το beta των λογισμικών όσο και από εξαρτήματα που έχουν διαρρεύσει, με την αναμενόμενη προσθήκη εμπρόσθιας κάμερας και την υποστήριξη του FaceTime.

H αναμενόμενη ημερομηνία της εκδήλωσης φαίνεται να είναι η 17 Αυγούστου, η οποία συμπίπτει με την κυκλοφορία του iLife '11. Δεν είναι ξεκάθαρο πως μια νέα έκδοση του iLife σχετίζεται με μια εκδήλωση τυπικά εστιασμένη σε iPod, αλλά οι φήμες υποστηρίζουν ότι η Apple θα παρουσιάσει μια νέα μυστηριώδης εφαρμογή στη σουίτα των προγραμμάτων, η οποία πιθανώς να δένει άμεσα με τις βελτιώσεις του iPod/iOS.


πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου