Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Το νέο iPhone 4 της Apple στα Public


Ακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις της αγοράς και παραμένοντας πιστά στην υπόσχεση που δίνουν στους καταναλωτές για το διαρκή εμπλουτισμό των προϊόντων τους με ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί στην αγορά, τα καταστήματα Public (www.public.gr) φέρνουν στην Ελλάδα το νέο iPhone 4.
Η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, από την Παρασκευή 27 Αυγούστου και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φαν της τεχνολογίας, που με τόση αγωνία το περιμένουν.

Το νέο iPhone είναι κατά 24% πιο λεπτό σε σχέση με το προηγούμενο και διαθέτει περισσότερα από 100 καινούρια χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων δυνατότητα βιντεοκλήσης, HD βίντεο, κάμερα 5Megapixel, Illuminated Sensor, 1,75 micron pixel size, 5x Digital Zoom, Tap Autofocus και LED Flash.

Επιπλέον, έχει την πυκνότερη και φωτεινότερη οθόνη που έχει μπει ποτέ σε κινητό τηλέφωνο, με ανάλυση 960×640 pixel, ενώ η τεράστια μπαταρία του, του επιτρέπει να λειτουργεί για 40% περισσότερο χρονικό διάστημα! Και όλα αυτά με τις μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις και με πάχος κάτω από 1 εκατοστό, χαρακτηριστικό το οποίο το καθιστά πλέον το λεπτότερο smartphone του πλανήτη!

Το iPhone 4, αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα επιτεύγματα στο χώρο των κινητών τηλεφώνων και έχει ήδη δημιουργήσει νέο κύμα φανατικών χρηστών. Tα καταστήματα Public είναι και πάλι στο επίκεντρο της τεχνολογίας και περιμένουν το κοινό για να το γνωρίσει από κοντά και να το αποκτήσει.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου