Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Προς Τους Προγραμματιστές Linux, Σταματήστε Να 'Ξεφορτώνετε' Κώδικα


Η τελευταία έκδοση του πυρήνα του Linux έχει φτάσει, και και μαζί έρχεται μια σύσταση από τον Linus Torvalds.




Ακολουθώντας την άφιξη της έκδοσης 2.6.35 ο Torvalds προειδοποίησε τους προγραμματιστές να σταματήσουν να υποβάλλουν ασταθή κώδικα στην έκδοση ανάπτυξης του πυρήνα.

“Παρακαλώ μην μεταχειρίζεστε το επόμενο linux σαν χώρο σκουπιδιών” είπε ο Torvalds. ¨Τα πράγματα που πηγαίνουν εκεί μέσα πρέπει λίγο ή πολύ να είναι έτοιμα για ενσωμάτωση (με έμφαση στο πολύ), και χρειάζεται να διατηρήσουμε το δένδρο σε λειτουργική τάξη”

“Αν είστε ανήσυχος για την σταθερότητα της δουλειάς σας, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι δεν είναι έτοιμη να ενσωματωθεί, και θα έπρεπε να είναι στην επόμενη περίοδο του κύκλου , και δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο linux-επόμενο για να κάνει την ζωή των ανθρώπων δυσκολότερη.

Το linux 2.6.35 διορθώνει μερικά προβλήματα, και βελτιστοποιεί τις μηχανές με πολλούς πυρήνες. , περιλαμβάνοντας δύο νέες τεχνολογίες ταχύτητες από το Google - Receive Packet Steering και το Receive Flow Steering που κατανέμει τα φορτία και αποφασίζει ποιός επεξεργαστής θα τα χειριστεί.



πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου