Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Τρισδιάστατο κινητό από τη Sharp


Η ιαπωνική Sharp Corp σχεδιάζει να ρίξει για τα καλά στο γάντι στο iPhone της Apple, κυκλοφορώντας στη διεθνή αγορά μέχρι το τέλος του 2010 ένα «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο, που θα διαθέτει τρισδιάστατη οθόνη, την οποία ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει χωρίς ειδικά γυαλιά.

Το νέο μοντέλο, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρίας, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, θα έχει επίσης μια τρισδιάστατη φωτογραφική μηχανή. Αν και η Sharp είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητής τηλεφώνων της Ιαπωνίας, έχει μέχρι σήμερα αποτύχει να κατακτήσει μια σημαντική διεθνή παρουσία, πράγμα που φαίνεται πως θα επιχειρήσει να κάνει τώρα στην ολοένα διευρυνόμενη –και πιο ανταγωνιστική- παγκόσμια αγορά «έξυπνων» κινητών.

Ένα παρόμοιο μοντέλο, το Kim της Microsoft, απέτυχε στις ΗΠΑ και, μετά από μόλις τρεις μήνες παραγωγής, σταμάτησε η κατασκευή του.

Η Sharp παρουσίασε για πρώτη φορά φέτος τον Απρίλιο την τρισδιάστατη τεχνολογία της για μικρές οθόνες, όπως κινητά και φορητές παιγνιδο-μηχανές.



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου