Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Steve Ballmer: Έρχεται Ο Ανταγωνιστής Του IPad


H βιομηχανία των τεχνολογικών αγαθών ποτέ σχεδόν δεν μιλάει για ένα προϊόν, συνήθως υπάρχει ένα προϊόν και οι ανταγωνιστές του. Μερικές φορές όμως, βλέπουμε ένα προϊόν να παρουσιάζεται και για ένα σημαντικό διάστημα να μην υπάρχει κανένας πραγματικός ανταγωνιστής. Φέτος, το Apple iPad είναι αυτό το προϊόν.
Και ενώ πολλοί ψάχνουν δεξιά και αριστερά για κάτι που μπορεί να συγκριθεί με την ταμπλέτα της Apple, η Microsoft προς το παρόν κινήται στο παρασκήνιο. Είναι η εταιρεία που θα φέρει την εναλλακτική πρόταση στο iPad; Ο Διευθύνων Σύμβουλος Steve Ballmer πιστεύει πως ναι.

Δηλώνει ευθαρσώς ότι το iPad έχει πουλήσει πολλές συσκευές. "Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, το iPad έχει πουλήσει πολύ περισσότερο απ'όσο θα ήθελα" δήλωσε μιλώντας στην ετήσια συνάντηση για τα οικονομικά αποτελέσματα της Microsoft. Εξήγησε όμως ότι, όταν το Linux ήταν το πρώτο λειτουργικό στα netbook, με διαφορά στην αρχή, έτσι και η Apple είναι μπροστά τώρα με το iOS στις ταμπλέτες, αλλά σύντομα, όπως έκανε στα netbook όπου κατέλαβε την αγορά, θα κάνει το ίδιο και στις ταμπλέτες.

Να δούμε πόσο ακόμα θα περιμένουμε για την ολοκληρωμένη πρόταση της Microsoft στον χώρο.

Πηγή: dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου