Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Κινέζικη πατέντα μετατρέπει το ipod Touch σε τηλέφωνο


Χαράς ευαγγέλια για τους χρήστες του iPod Touch, καθώς μια κινεζική εταιρία ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε μια ειδική προστατευτική θήκη, με την ονομασία “Apple Peel”, που μετατρέπει τη συσκευή media player της αμερικανικής εταιρίας σε κανονικό κινητό τηλέφωνο.






Το «γκάτζετ» Apple Peel 520 της εταιρίας Yosion Technology, που εδρεύει στην Σεντσέν, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, αναμένεται να είναι διαθέσιμο την επόμενη εβδομάδα στα ηλεκτρονικά καταστήματα του διαδικτύου και εκτιμάται ότι θα «κλέψει» αγοραστές από το iPhone, που θα μπορούν να έχουν ένα τηλέφωνο Apple, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν τόσο πολύ.

Η κινεζική συσκευή, από πλαστικό και ελαστικό, η οποία θα κοστίζει γύρω στα 57 δολάρια, προσαρτάται σαν εξωτερική θήκη στο iPod Τouch, περιλαμβάνει όμως μια βάση, μια μπαταρία και μια σχισμή για κάρτα SIM, επιτρέποντας στον χρήστη να κάνει τηλεφωνήματα και να στέλνει γραπτά μηνύματα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου