Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ο Stephen Hawking Προβλέπει (Ξανά) Το Τέλος Της Ανθρωπότητας


Ο Stephen Hawking, ευφυής αστροφυσικός και σκοτεινός προφήτης της εξωγήινης ημέρας της κρίσης, εμφανίστηκε και πάλι προβλέποντας το τέλος της ανθρωπότητας σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να επανδρώσουμε διαστημόπλοια και να αποικίσουμε το ηλιακό μας σύστημα και ότι υπάρχει πέρα από αυτό.





Είχε ξαναδιατυπώσει την προφητεία - ισχυρισμό: “Ξεκουμπίσου στον Άρη ανθρωπότητα ή οπουδήποτε αλλού εκτός από τη Γη ή πέθανε”, αλλά αυτή τη φορά έδωσε και χρονικό προσδιορισμό: δύο αιώνες.

Σα να λέμε ότι, αν καταφέρουμε να επιζήσουμε σ’ αυτόν το διαστημικό βράχο για άλλους δύο αιώνες, χωρίς να καταστρέψουμε ο ένας τον άλλο, θα έχουμε καλές ελπίδες να αποικίσουμε το διάστημα και να επιζήσουμε ακόμη περισσότερο.

“Το ανθρώπινο γένος δεν πρέπει να κρατάει όλα τα αυγά του σε ένα καλάθι η σε έναν πλανήτη. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να αποφύγουμε να ρίξουμε το καλάθι μέχρι να μπορέσουμε να διανείμουμε το φορτίο”, είπε σε μια συνέντευξη στο BigThink.

Μήπως αυτός ο τύπος έχει μετοχές σε κανένα διαγαλαξιακό ταξιδιωτικό πρακτορείο και δεν το ξέρουμε;



πηγή:dailytech
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου