Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

H Nikon Παρουσιάζει Την Coolpix S1100pj Compact Ψηφιακή Με Προβολέα


Η Nikon παρουσίασε τη νέα Coolpix S1100pj compact φωτογραφική μηχανή με προβολέα. Η μηχανή με τον ενσωματωμένο προβολέα έχει τη δυνατότητα απεικόνισης όλων των τραβηγμένων φωτογραφιών και βίντεο σε τοίχο ή άλλη επιφάνεια για προβολή. Η S1100pj είναι η δεύτερη μηχανή της Nikon με ενσωματωμένο προβολέα.





Συγκριτικά με τον προκάτοχο της, την S1000pj, η S1100pj έχει 40% περισσότερο φωτεινότητα κάνοντας χρήση ενός προβολέα 14-lumen, βάση στήριξης και οθόνη αφής για τον χειρισμό. Επίσης έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με PC μέσω της θύρας USB και την προβολή της οθόνης του PC. Ένα χαρακτηριστικό πολύ χρήσιμο ειδικά για τους επαγγελματίες που θέλουν να δώσουν μια γρήγορη παρουσίαση.

Η Coolpix S1100pj έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο ανάλυσης 720p. H ανάλυση της κάμερας είναι 14,1 megapixels με 5x οπτικό ζουμ και οθόνη αφής 3 ίντσες. O ενσωματωμένος προβολέας είναι ικανός για προβολή μέχρι 47 ίντσες από απόσταση 2,1m. Η νέα Coolpix θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο περίπου στα 300€.


πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου