Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Πληκτρολόγιο πολλαπλών χρήσεων!



Το Οptimus Popularis μπορεί να μοιάζει με ένα κοινό πληκτρολόγιο, αλλά μόνο τέτοιο δεν είναι! Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα keyboards, κάθε κουμπί του Optimus Popularis είναι και μία οθόνη, ενώ ανάμεσα στα κουμπιά των λειτουργιών (τα F-keys που βρίσκονται πάνω-πάνω) και τα αριθμητικά κουμπιά, μεσολαβεί μια ιδιαίτερη οθόνη.

Η οθόνη αυτή είναι μακρόστενη και σ' αυτή υπάρχουν παραμετροποιήσιμα πλήκτρα-οθόνες: σε κάθε ένα από αυτά μπορείτε να προσθέσετε και ένα widget, όπως τον καιρό, τον δείκτη του χρηματιστήριου, τα εισερχόμενα mail σας και πολλά άλλα!

Για χάρη του industrial design και του compact μεγέθους, θυσιάστηκαν κουμπιά (όπως το insert, home, end, page up, page down) αλλά και τα κουμπιά-αριθμοί που βρίσκονται στο δεξί μέρος των πληκρολογίων. Βέβαια για τους αθεράπευτους "γκατζετάκηδες", αυτή η θυσία άξιζε!

Το Οptimus Popularis αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά προς το τέλος του έτους, με τιμή κοντά στα 1000 δολάρια Αμερικής και τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν αργότερα μέσα στη χρονιά!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου