Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Το Street Fighter και το Tekken συγκρούονται


Η Capcom και η Namco Bandai Games ανακοίνωσαν όχι ένα, αλλά δύο νέα fighting παιχνίδια, στα οποία θα πρωταγωνιστούν οι χαρακτήρες των σειρών Street Fighter και Tekken.

Δεν θα πολεμήσουν μεταξύ τους μόνοι οι χαρακτήρες των δύο σειρών, αλλά θα υπάρχει και διαμάχη ανάμεσα στις Capcom και Namco για το ποιος θα φτιάξει το καλύτερο παιχνίδι. Βέβαια, τα δύο αυτά παιχνίδια δεν θα είναι ακριβώς ανταγωνιστικά, αφού το ένα θα έχει 2D gameplay και το άλλο 3D.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Street Fighter X Tekken, για το οποίο είναι υπεύθυνος ο παραγωγός του Street Fighter IV, Yoshinori Ono. Το παιχνίδι αυτό θα χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών των SFIV και SSFIV, ενώ το στυλ του θα είναι παρόμοιο με αυτό της σειράς Street Fighter, κάτι που σημαίνει ότι το gameplay θα είναι καθαρά 2D.

Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι το Tekken X Street Fighter, για το οποίο θα είναι υπεύθυνος ο παραγωγός της σειράς Tekken, Katsuhiro Harada. Το παιχνίδι αυτό θα βασιστεί στη μηχανή γραφικών του Tekken 6 και οι μάχες θα διεξάγονται σε 3D αρένα.

Δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των παιχνιδιών, όμως έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσουν για PS3 και Xbox 360.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου