Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Το Αναβαθμισμένο Firmware 3.41 Για PS3 Περιορίζει Τις Αλλαγές Σκληρών Δίσκων


Όταν το PlayStaion 3 αναβαθμίζεται, και κάτι όχι πολύ ωραίο συμβαίνει, οι περισσότεροι αναρωτιούνται τι γίνεται με την Sony. Αυτή τη φορά, με την τελευταία έκδοση 3.41, που στην ουσία ήταν μία ήσσονος σημασίας αναβάθμιση, φαίνεται ότι η Sony έχει απαγορέψει την αλλαγή που σκληρού δίσκου.

Η έκδοση 3.41 θα πρόσφερε όπως πιστεύονταν, μερικές μικρές αλλαγές, μαζί με την επιλογή "Θα Σας Αρέσει", όπου θα υπήρχαν επιλογές που μπορεί να θέλατε. Οι αναφορές που ακούγονται από χρήστες που αναβάθμισαν τα PS3 τους, είναι ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τον ενσωματωμένο δίσκο. Εμφανίζεται το μήνυμα "no applicable data" και τέλος. Δεν μπορεί να μπει νέος δίσκος.

Δεν είναι ακριβώς σίγουρο γιατί συμβαίνει αυτό. Τι σχέση δηλαδή μπορεί να έχει μία αναβάθμιση στο online κατάστημα της Sony με τον σκληρό δίσκο. Αλλά δεν θα ήταν και αδιανόητο για την Sony να "κλειδώσει" τον δίσκο γνωρίζοντας ότι είναι μία από τις πιο συνηθισμένες διαδικασίας που αναλαμβάνουν οι νέοι χρήστες. Θα φανεί στο μέλλον αν η Sony θα συζητήσει το θέμα δημοσίως, ή θα υπάρξουν τρόποι που θα ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου