Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Πιο …σέξι στο διαδίκτυο όσοι έχουν iPhone!


Λάδι στη φωτιά βάζει μία έρευνα στην κόντρα που μαίνεται εδώ και αρκετούς μήνες μεταξύ iPhone και Android smartphones. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας οι χρήστες iPhone κάνουν διπλάσιο σεξ απ’ ότι οι χρήστες Android!





Τα αποτελέσματα της έρευνας προέρχονται από τα στοιχείa ενός διαδικτιακού ιστοτόπου… γνωριμιών, του okcupid.com, με περισσότερους από 30.000 χρήστες σύμφωνα με την οποία άντρες κάτοχοι iPhone στην ηλικία των 30 έχουν κατά μέσο όρο 10 διαφορετικές ερωτικές συντρόφους την ώρα που οι κάτοχοι Android έχουν 6, εννοείται πάντα στο διαδίκτυο…

Στην έρευνα συμπεριλαμβάνονται και οι χρήστες Blackberry κινητών με μέσο όρο 8,1 ερωτικές συντρόφους.

Φυσικά η έρευνα δεν περιορίζεται στο ανδρικό φύλλο, και παρουσιάζει στοιχεία για τις γυναίκες οι οποίες βρίσκονται επίσης στην ηλικία των 30 ετών.

Συγκεκριμένα οι γυναίκες με iPhone παρουσιάζονται πιο… «θερμόαιμες» απ’ ότι οι άντρες και έχουν ένα μέσο όρο 12,3 ερωτικών συντρόφων την ώρα που οι γυναίκες με Android έχουν λίγο λιγότερο από το μισό και συγκεκριμένα 6,1 συντρόφους ενώ οι γυναίκες με Blackberry βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 8,8 συντρόφους.

Ο ιδρυτής μάλιστα του site Christian Rudder δήλωσε «Επιτέλους, μία στατιστική απόδειξη η οποία δείχνει ότι η Apple δεν εκμεταλλεύεται τους κάτοχους iPhone» (μία… σεμνή μετάφραση του «Finally, statistical proof that iPhone users aren't just getting f***ed by Apple.»! )

Από την άλλη όμως η Android κάνει άλματα από άποψη πωλήσεων στην αμερικανική αγορά καθώς στο 2ο τετράμηνο του 2010 βρέθηκε στην τρίτη θέση με ποσοστό 17,2% ξεπερνώντας για πρώτη φορά την Apple η οποία βρέθηκε στην τέταρτη θέση με ποσοστό 14,2%.

Την πρώτη θέση κατέχει η Nokia με 41,2% και τη δεύτερη η Research In Motion (Blackberry) με 18,2%.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, ο λόγος για τον οποίο η Android ξεπέρασε την Apple οφείλεται στο ότι η Android είναι διαθέσιμη σε μεγαλύτερο εύρος συσκευών καθώς και παροχών κινητής τηλεφωνίας. Υπενθυμίζουμε ότι στην Αμερική, η Apple έχει συμβόλαιο αποκλειστικότητας με την AT&T.

Σύμφωνα μάλιστα με αμερικανική εταιρεία στατιστικών αναλύσεων, Gartner Group, η αγορά των smartphone σημείωσε αύξηση 50,5% αυτό το τετράμηνο!

«Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην Android, με όλα τα καταστήματα πωλήσεων και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να την στηρίζουν με διαφήμιση είτε με καλύτερες επιδοτήσεις, ιδιαίτερα στην Αμερική.» τόνισε η Carolina Milanezi, αντιπρόεδρος του τμήματος ερευνών της Gartner στην Αγγλία.

Όσον αφορά τις εταιρείες κινητών τηλεφώνων το ίδιο διάστημα, την πρώτη θέση κατέχει η Nokia με 34,2%, τη δεύτερη η Samsung με 20,1%, τρίτη η LG με 9,4%, τέταρτη η RIM(Blackberry) και η Sony Ericsson με 3,4% και στη συνέχεια έρχονται η Motorola, η Apple και η HTC με 2,8% , 2,7% και 1,8% αντίστοιχα.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου