Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Διορθώσεις της τελευταίας στιγμής στον Firefox 3.6.4


Όσοι αναβάθμισαν πρόσφατα στην έκδοση 3.6.4 του δημοφιλούς browser Firefox, είδαν αυτές τις ημέρες ένα νέο μήνυμα που τους καλούσε να κάνουν update στην πλέον πρόσφατη έκδοση. Οι περισσότεροι παραξενεύτηκαν, καθώς ουδείς είχε την παραμικρή πληροφορία για μια νέα version του Firefox 3.6.x μέσα στον Ιούνιο. Τελικά, το μυστήριο λύθηκε με ανακοίνωση της ίδιας της Mozilla.





Ο Firefox 3.6.6 είναι ουσιαστικά ο 3.6.4 με μία και μοναδική αλλαγή. O Firefox 3.6.4 τερματίζει τη λειτουργία ενός plugin, όπως ο Flash player, σε περίπτωση που δεν αντιδράσει για 10 δευτερόλεπτα. Με αυτό τον τρόπο, ο νέος Firefox επιχειρεί να μαντέψει επερχόμενα crashes και να επισπεύσει τη διαδικασία, κλείνοντας το plugin. Ωστόσο, προέκυψε θέμα με όσους έχουν αργούς υπολογιστές. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δυνατό να έχουμε καθυστέρηση 10 δευτερολέπτων, δίχως αυτό να σημαίνει ότι επέρχεται crash.



Ο Firefox 3.6.6 ανεβάζει το χρονικό όριο στα 45 δευτερόλεπτα, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται αρνητικά η λειτουργία υπολογιστών παλιάς τεχνολογίας. Κατά τα λοιπά, ο 3.6.6 είναι πανομοιότυπος με τον 3.6.4 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου