Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Samsung Windows Phone 7


Υλικό ενός πρότυπου κινητού τηλεφώνου της Samsung που ενσωματώνει το επερχόμενο OS της Microsoft έκανε την εμφάνισή του στο Internet





Το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft για συσκευές κινητής τηλεφωνίας μπορεί να είναι μήνες ακόμα μακριά από την επίσημη διάθεσή του, πληροφορίες όμως σχετικά με τα χαρακτηριστικά του βρίσκουν συνέχεια το δρόμο τους στο Internet.

Πρόσφατα, έκανε την εμφάνισή του (για μια ακόμη φορά) ένα κινητό τηλέφωνο από τη Samsung, το οποίο όπως φαίνεται ενσωματώνει το Windows Phone 7 OS.

Το κινητό καθώς φαίνεται θυμίζει ιδιαίτερα πολύ το Omnia i8910, αλλά με αναβαθμισμένα εσωτερικά χαρακτηριστικά ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του λειτουργικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή προορίζεται μόνο για δοκιμαστικούς σκοπούς και δεν ενδέχεται να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Εν τω μεταξύ, με όλους τους περιορισμούς που έχει θέσει η Microsoft όσον αφορά τις συσκευές που πρόκειται να υιοθετήσουν το Windows Phone 7, αναμένουμε τα κινητά να είναι το λιγότερο εντυπωσιακές. Η Samsung είναι μία από τις εταιρείες που πρόκειται να ενσωματώσει στα κινητά της το OS της Microsoft. Ανάμεσα στις εταιρείες που αναμένεται να κάνουν το ίδιο συγκαταλέγονται και οι HTC, LG, Sony Ericsson.


πηγή:pcw.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου