Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Saw II με Unreal Engine


Η εταιρεία ανάπτυξης Epic Games ανακοίνωσε χθες ότι η Konami Digital Entertainment απέκτησε την Unreal Engine 3 από το στούντιο που δημιούργησε τη σειρά Gears of War, με σκοπό να τη χρησιμοποιήσει στο Saw II: The Game.





Αυτή είναι η πιο πρόσφατη από μια μεγάλη σειρά συμφωνιών που έγιναν στο παρελθόν για την Unreal Engine 3. Έχει χρησιμοποιηθεί σε δεκάδες παιχνίδια της σύγχρονης γενιάς, από το Gears of War της ίδιας της Epic, μέχρι το Bioshock της Take-Two, αλλά και σε μικρότερα, ανεξάρτητα παιχνίδια σε όλες τις σημαντικές αγορές.

Το Saw II: The Game είναι η επερχόμενη συνέχεια του πρώτου Saw που κυκλοφόρησε το 2009, που βασίζεται στο δημοφιλές κινηματογραφικό franchise τρόμου. Τόσο το πρώτο όσο και αυτό το Saw αναπτύχθηκε από τη Zombie Studios, ενώ η Unreal Engine 3 στήριξε και τον πρώτο τίτλο. Το Saw II είναι ο ένατος τίτλος της Zombie Studios και το τέταρτο franchise που χρησιμοποιεί την Unreal Engine 3. Το παιχνίδι θα είναι ένα third-person survival horror shooter, με ανανεωμένο σύστημα μάχης και καινούργιους γρίφους. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, παράλληλα με την προβολή του Saw VII στις κινηματογραφικές αίθουσες.



πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου