Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Thermaltake USB 3.0 Βάση για Σκληρούς Δίσκους


Το να μεταφέρεις δεδομένα από ένα υπολογιστή σε έναν άλλον είναι καμιά φορά φασαρία, ειδικά αν δεν είσαι φίλος του δικτυακού "σύννεφου". Αλλά χάρη στην ειδική βάση της Thermaltake, BlacX, οι μεταφορές δεδομένων μπορούν να γίνουν ακαριαία με την γρήγορη σύνδεση USB 3.0.





Η βάση Thermaltake BlacX 5GB USB 3.0 Superspeed, κάνει όλες τις μεταφορές αρχείων να φαίνονται εύκολες. Ελαφριά, με διαστάσεις 7.3 εκ. Χ 13.6 εκ. Χ 8.8 εκ είναι αρκετά μικρή που μπορεί να την κουβαλάτε μαζί σας όπου και αν πάτε. Η βάση υποστηρίζει δίσκους χωρητικότητας μέχρι 2ΤΒ σε μέγεθος. Αν και είναι σχεδιασμένη για να μεταφέρει δεδομένα με ταχύτητες USB 3.0, υποστηρίζει USB 2.0 και USB 1.1 αν ο αντίστοιχος υπολογιστής δεν σας δίνει άλλη επιλογή.

Στο κουτί εκτός από τη βάση υπάρχει καλώδια USB 3.0 και ένα καλώδιο τροφοδοσίας. Και για $50 θα λέγαμε ότι είναι πραγματική ευκαιρία. Έτσι αν έχετε μερικούς δίσκους που κάθονται μόλις βρήκατε έναν γρήγορο τρόπο να τους συνδέστε στα μηχανήματα σας.


πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου