Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

H Sony Αποκαλύπτει Λεπτομέρειες Για Το Playstation Network Plus


Όταν η Sony ανακοίνωσε το Playstation Plus στο συνέδριο E3 υπήρχε αρκετή σύγχυση στο τι ακριβώς θα πρόσφερε η συνδρομητική έκδοση στους χρήστες. Σε blog για το Playstation η Susan Panico, επικεφαλής του Playstation Network, διευκρίνιση τα χαρακτηριστικά του PSN Plus.





Με την έναρξη οι συνδρομητές θα έχουν πλήρη πρόσβαση στο παιχνίδι, του Playstation Network, WipEout HD, PSP minis, όπως επίσης και στα κλασικά PS One Fieldrunners, Age of Zombies, Rally Cross και μία δοκιμαστική έκδοση του Infamous. Επίσης θα υπάρχουν και δωρεάν επεισόδια του Qore.

Άλλα χαρακτηριστικά του PSN Plus είναι δωρεάν μηνιαία παιχνίδια, τα οποία όταν γίνουν download μία φορά θα είναι στη διάθεση των χρηστών όσο είναι συνδρομητές Αν το παιχνίδι διαγραφεί μπορούν οι χρήστες να το ξανακατεβάσουν δωρεάν, εφόσον βέβαια είναι ακόμα συνδρομητές Επίσης θα υπάρχουν αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις, από το Playstation Store, μεταξύ 20 και 50 τα εκατό. Τα μέλη επίσης θα έχουν πρώτοι πρόσβαση στα νέα demo και beta εκδόσεις.

Θα υπάρχουν επίσης δοκιμαστικές εκδόσεις, όπου θα μπορούν οι χρήστες να κατεβάζουν το πλήρες παιχνίδι και να το δοκιμάζουν (συνήθως θα είναι για μία ώρα) με την επιλογή να το αγοράσουν εφόσον τους ικανοποίηση

Τέλος θα υπάρχει η επιλογή για την αυτόματη ενημέρωση με updates και patches, εφόσον το επιθυμεί ο χρήστης.

Οι τιμές είναι $49,99 το χρόνο ή 17,99 για τρεις μήνες. Στην ετήσια συνδρομή οι χρήστες θα έχουν και επιπλέον τρεις μήνες δωρεάν.


πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου