Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Γερά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού το Groupon.gr, εξαπλώνεται γρήγορα στις ελληνικές πόλεις


Από ότι φαίνεται το ελληνικό Groupon ήρθε για να μείνει! Μετά από την εξαγορά του Deal4Real πριν λίγες εβδομάδες, το Groupon.gr δείχνει τα δόντια του στον ανταγωνισμό (βλ. GoldenDeals, Tsoonami κ.α.) επεκτείνοντας με ταχείς ρυθμούς το δίκτυο προσφορών του σε αρκετές ελληνικές πόλεις εκτός Αθήνας και Πειραιά.





Από ότι φαίνεται το Groupon έχει ήδη ξεκινήσει κανονικές προσφορές στις εξής πόλεις: Κομοτηνή, Πάτρα, Λάρισα, Χανιά, Καβάλα, Αγρίνιο, Καλαμάτα, Σέρρες, Κατερίνη, Τρίκαλα, Λαμία, Ξάνθη και Χαλκίδα ενώ σύντομα θα “ανοίξει” ακόμα 7-10 πόλεις και νησιά. Το Groupon σχεδιάζει να κάνει μια σημαντική επένδυση για την ανάπτυξη του site μέσα στο 2010, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι σίγουρα θα δούμε σύντομα η υπηρεσία να εξυπηρετεί τις βασικότερες πόλεις και πρωτεύουσες νομών της χώρας, ενώ είναι λογικό να υπάρξει και η ανάλογη διαφημιστική προώθηση.

Στον ανταγωνισμό τώρα, το Tsoonami φαίνεται πως είναι έτοιμο να ξεκινήσει σύντομα προσφορές για τη Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη.

Εσείς πιστεύετε ότι οι ελληνικές υπηρεσίες θα αντέξουν στον ανταγωνισμό της μαμάς εταιρίας;


πηγή:away.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου