Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Το PC Magazine στο Facebook Κίνδυνος υπερθέρμανσης σε notebooks της Sony


Η Sony ανακοίνωσε ότι κάποια από τα VAIO notebooks που έχουν πουληθεί μέσα στο 2010 ενδέχεται να αντιμετωπίζουν κίνδυνο υπερθέρμανσης. Το πρόβλημα αφορά μοντέλα στις σειρές F και C, η πλειονότητα των οποίων διατίθεται στην Ιαπωνία, υπάρχουν όμως και παρτίδες που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία αναφέρει ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν 39 περιστατικά υπερθέρμανσης.





Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόβλημα οφείλεται σε λάθος που βρίσκεται στο BIOS και συγκεκριμένα στην ενότητα του power management. Σε κάποιες από τις περιπτώσεις που έχουν επιβεβαιωθεί, η υπερθέρμανση ήταν τόσο έντονη που είχε ως αποτέλεσμα την παραμόρφωση των πλαστικών στο εξωτερικό του υπολογιστή.



Η Sony αναφέρει ότι το θέμα ενδέχεται να επηρεάζει περίπου 650.000 φορητούς υπολογιστές. Οι χρήστες καλούνται είτε να αναβαθμίσουν μόνοι τους το BIOS, είτε να απευθυνθούν στον τοπικό αντιπρόσωπο. Οι κωδικοί των μοντέλων που κυκλοφορούν εκτός Ιαπωνίας είναι οι VPCCW25FG/B, VPCCW25FG/P και VPCCW25FG/W.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου