Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

HTC Desire VS Apple iPhone 4


Ποιο από τα δύο θα διαλέγατε;

Δύο smartphones με χαρακτηριστικά που θα εντυπωσίαζαν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας που θα μπορούσαν εύκολα να χαρακτηριστούν ως "υπολογιστές τσέπης".
Εάν σας δινόταν η ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα δύο, ποιο τελικά θα διαλέγατε;

ΔΕΙΤΕ VIDEO




HTC Desire

Το νέο smartphone της HTC αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες συσκευές κινητής τηλεφωνίας που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το Desire διαθέτει μεγάλη AMOLED οθόνη αφής capacitive 3.7 ιντσών και ανάλυσης 480x800 pixels, πάνω στην οποία απεικονίζονται 16 εκατ. χρώματα. Η εσωτερική του μνήμη φτάνει τα 576 MB RAM και 512 MB ROM, ενώ διαθέσιμη είναι και η υποδοχή για εξωτερική κάρτα microSD έως 32GB.



Όσον αφορά στην ασύρματη συνδεσιμότητα, το Desire υποστηρίζει τεχνολογίες HSDPA, HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g/n και Bluetooth. Η κάμερα με την οποία είναι εξοπλισμένο το συγκεκριμένο κινητό είναι της τάξης των 5Mpixels, με λειτουργίες αυτόματης εστίασης και LED φλας.
Το λειτουργικό σύστημα που έχει επιλεχθεί για το smartphone της HTC είναι το Android OS, έκδοση 2.1, ενώ επεξεργαστής είναι ο Snapdragon της Qualcomm στο 1GHz.
Επίσης, το Desire προσφέρει ραδιόφωνο με RDS αλλά και δέκτη GPS. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι μέχρι 6 ώρες και 40 λεπτά χρόνο ομιλίας και έως και 340 ώρες αναμονής.

iPhone 4

Όλος ο κόσμος περίμενε εναγωνίως από τον Steve Jobs να ανακοινώσει την επίσημη διάθεση του νέου iPhone. Αυτό έγινε στις 7 Ιουνίου και από εκείνη τη στιγμή έχει επικρατήσει η απόλυτη φρενίτιδα, τόσο στον τεχνολογικό κόσμο όσο και στους ίδιους καταναλωτές.
Το νέο iPhone 4 διαθέτει TFT οθόνη αφής capacitive 3.5 ιντσών και –εκπληκτικής- ανάλυσης 640x960 pixels, πάνω στην οποία απεικονίζονται 16 εκατ. χρώματα. Η εσωτερική του μνήμη είναι είτε 16GB είτε 32GB με 512MB RAM, αλλά χωρίς υποδοχή για περαιτέρω επέκταση με εξωτερική κάρτα.



Στο θέμα της ασύρματης συνδεσιμότητας, το iPhone 4 υποστηρίζει τεχνολογίες HSDPA, HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g/n και Bluetooth. Η κάμερα που έχει χρησιμοποιηθεί στο κινητό είναι της τάξης των 5Mpixels, με λειτουργίες αυτόματης εστίασης και –για πρώτη φορά σε iPhone- LED φλας.
Το λειτουργικό σύστημα που έχει επιλεχθεί είναι –τι άλλο από- το iOS 4, ενώ επεξεργαστής είναι ο A4 της Apple στο 1GHz. Το iPhone 4 δεν προσφέρει λειτουργίες ραδιοφώνου αλλά είναι εξοπλισμένο με δέκτη GPS. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι μέχρι 14 ώρες χρόνο ομιλίας και 300 ώρες χρόνο αναμονής.


πηγή:pcw.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου