Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Τα Windows Phone 7 Βγαίνουν τον Οκτώβριο


Ειδήσεις για τα Windows Phone 7 είναι σχετικά σπάνιες αυτή την εποχή, η ημέρα κυκλοφορίας τους αποτελεί μυστήριο. Η Microsoft έχει απλώς ανακοινώσει ότι θα διατεθούν στο τέταρτο τετράμηνο του 2010. Προχθές κάτι τους ξέφυγε.




Μιλώντας στο συνέδριο διαφημιστών Cannes Lions, η αντιπρόεδρος marketing Mich Mathews, είπε παρουσιάζοντας τον συνάδερφο της Kostas Mallios (ελληνική καταγωγής προφανώς) γενικό διευθυντή των Live Labs:

" Θα ζητήσω από τον αστέρα της ροκ Kostas, να έρθει. Και ο Kostas έχει φέρει μαζί οτυ ένα κινητό Windows Phone 7, το οποίο ανακοινώνουμε τον Οκτώβριο,"

Όχι ακριβώς και η πιο ενθουσιώδης δήλωση, αλλά μας δείχνει ότι η Microsoft έχει κλειδώσει τον μήνα ανακοίνωσης του λειτουργικού. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για το ποιες συσκευές θα διαλέξει η Microsoft για να δείξει το νέο λειτουργικό σύστημα ή με ποια τιμή. Το site Softpedia μας υπέδειξε το παρακάτω βίντεο των Windows Phone 7 που δείχνει μια σειρά από καινούργιες λειτουργίες που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο.


πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου