Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Δείτε το poster της ταινίας του facebook – “ανακοινώνει” από τώρα τους 500εκ. χρήστες


“Δεν μπορείς να έχεις 500εκ. φίλους χωρίς να δημιουργήσεις μερικούς εχθρούς”. Με αυτό το πληθωρικό tagline έκανε πρεμιέρα στο διαδίκτυο το πρώτο poster της αναμενόμενης ταινίας για την ιστορία του facebook με τίτλο “The Social Network“, η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η ταινία θα παρουσιάζει τη διαδρομή της εταιρίας, και του ιδρυτή της Mark Zuckerberg, από τις φοιτητικές εστίες του Harvard μέχρι τη τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το facebook στις ημέρες μας. Το ρόλο του Mark Zuckerberg υποδύεται ο Jesse Eisenberg, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία έχει και ο Justin Timberlake ως Sean Parker (President, facebook).

Το poster της ταινίας παρουσιάζει πάντως μια πληροφορία η οποία, μέχρι στιγμής, είναι ανακριβής. Το tagline αναφέρει το “μαγικό” αριθμό των 500εκ χρηστών της υπηρεσίας, στοιχείο ωστόσο το οποίο δεν ανταποκρίνεται αυτή τη στιγμή στη πραγματικότητα, αν και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως το γνωστό social network θα έχει φθάσει το συγκεκριμένο αριθμό χρηστών πριν τη πρεμιέρα της ταινίας. Θυμίζω πως η εταιρία ανακοίνωσε πως ξεπέρασε τους 400εκ. χρήστες της το περασμένο Φεβρουάριο (2010).


πηγή:away.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου