Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Η μεγαλύτερη μάχη στον χώρο της τεχνολογίας γίνεται σήμερα γύρω από την κινητή τηλεφωνία και τα περιβόητα smartphones. Google-Android, Apple και Nokia


Η μεγαλύτερη μάχη στον χώρο της τεχνολογίας γίνεται σήμερα γύρω από την κινητή τηλεφωνία και τα περιβόητα smartphones. Google-Android, Apple και Nokia έχουν βγάλει τα μαχαίρια και διεκδικούν με κάθε τρόπο τα πρωτεία.




Οι τρεις εταιρείες-κολοσσοί μάχονται μεταξύ τους για το ποιος θα βγάλει το πιο όμορφο, το πιο εύκολο και γρήγορο σε χρήση smartphone καθώς και στο ποιος θα έχει τα πιο ενδιαφέροντα και hot applications!

Εξάλλου, οι εφαρμογές του iPhone είναι ένας βασικός παράγοντας που το απογείωσαν και το έφεραν στην κορυφή σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές.

Η Android με το Market και η Nokia με την Ovi συναγωνίζονται το App Store της Apple και απ’ ό,τι δείχνουν τα πρώτα στατιστικά δεν τα πάνε άσχημα. Ειδικά η Android η οποία έχει πιο καταστήσει πιο ελεύθερη τη δημιουργία εφαρμογών καθώς ο μοναδικός περιορισμός ώστε να λανσαριστεί ένα application είναι απλώς να δουλεύει, σε αντίθεση με την Apple η οποία έχει ολόκληρο συμφωνητικό!

Το protothema.gr σας παρουσιάζει τις 10 πιο «καυτές» εφαρμογές των τριών εταιρειών.

Android:
1. Twitter
2. Google Maps Navigation
3. Jewellust
4. Abduction!
5. MySpace Mobile
6. Facebook
7. Google Sky Map
8. Shazam
9. Barcode Scanner
10. Handcent SMS

iPhone:
1. Meteo.gr
2. CoPilot Live
3. Navigon Mobile
4. VLC Remote
5. Need for Speed Shift
6. ABBYY Business Card Reader
7. TouchRetouch
8. WorkSnug Pro
9. PES 2010
10. Νομοθεσία

Nokia:
1. Youtube
2. Sports Tracker
3. Ovi Maps
4. Nokia Goal 2010
5. ESPNCricinfo Mobicast
6. Bloomberg Mobile
7. AccuWeather.com
8. 10x10 Mobile
9. Tune Wiki
10. Trivial Pursuit
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου