Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Αλλαγές στη Bing


Η Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά νέων λειτουργιών για τη μηχανή αναζήτησης Bing, που επικεντρώνονται στην ψυχαγωγία – και πιο συγκεκριμένα στη μουσική, στα παιχνίδια, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.




Σύμφωνα με τα σχόλια στο επίσημο blog της κοινότητας της Bing, το 76% των ανθρώπων χρησιμοποιούν την αναζήτηση για να βρουν ψυχαγωγία online – όμως, σύμφωνα με τη Microsoft μόνο το 10% καταφέρνει να βρει έναν έγκυρο προορισμό τις περισσότερες φορές. Το site διαθέτει πλέον τόσο βελτιωμένη λειτουργικότητα για την εύρεση ψυχαγωγίας, όσο και ένα νέο portal για την ψυχαγωγία.

“Στον κόσμο του gaming, ο κόσμος χρησιμοποιεί τον web για λίγες, αλλά κρίσιμες εργασίες. Θέλει να επιλέξει ποια παιχνίδια να αγοράσει, να γίνει καλύτερος βρίσκοντας cheats και walkthroughs, να βρει και να παίξει casual games online με ασφαλή και εύκολο τρόπο,” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Bing, Yusuf Mehdi.

Η αρχική σελίδα του νέου portal προβάλει αυτή τη στιγμή links για cheats και walkthroughs σημαντικών τίτλων, όπως το Batman: Arkham Asylum του 2009. Σε περίοπτη θέση βρίσκεται και ένα link για να παίξετε το Zuma’s Revenge της PopCap, που φιλοξενείται στο ίδιο το site. Σε συνεργασία με τη Microsoft Games υπάρχουν επίσης 100 ακόμα casual games για να δοκιμάσετε. Η σελίδα διαθέτει και λειτουργίες για τη δημιουργία ενός community, αφού σας επιτρέπει να βρείτε φίλους μέσω άλλων κοινωνικών δικτύων, όπως το Facebook.

“Βλέπουμε μια τεράστια ευκαιρία να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να πάρουν σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την ψυχαγωγία τους – από το να αποφασίσουν ποια ταινία να αγοράσουν ή να σουν, μέχρι ποιες τηλεοπτικές σειρές μπορούν να δουν online ή στην τηλεόρασή τους, τι μουσική να ακούσουν και πώς να βρουν και να πληρώσουν με ασφάλεια για να εξασφαλίσουν τα αγαπημένα τους casual games,” συμπλήρωσε ο Mehdi.


πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου