Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Αρχισαν οι διαρροές για τα νέα Windows 8


Με τα αγαπημένα Windows XP να περνάνε σιγά σιγά στην ιστορία, τα Windows Vista να αποτελούν ένα μελανό κομμάτι της Microsoft και τα νέα Windows 7 να προκαλούν όλο και περισσότερα χαμόγελα ευτυχίας έγιναν οι πρώτες διαρροές για τα Windows 8!





Σίγουρα δεν θα πρέπει να περιμένουμε ανακοίνωση της Microsoft καθώς τα Windows 7 είναι καινούργιο λογισμικό και κάτι τέτοιο θα είχε δραματικές επιπτώσεις στις πωλήσεις τους.

Οι συζητήσεις για το νέο λογισμικό ξεκίνησαν μετά από μυστική παρουσίαση της Microsoft στην Hewlett Packard για υπολογιστές, tablets και netbooks μιλώντας μεταξύ άλλων και για τη δημιουργία ενός Windows 8 app. Store!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που υπάρχουν, τα νέα Windows 8 θα είναι απολύτως συμβατά με το νέο gadget του Xbox, το Kinect. Μην ξεχνάμε ότι το Xbox είναι δημιούργημα της Microsoft.

Η συμβατότητα αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα την λειτουργία του Kinect ως web camera ενώ φημολογείται ότι θα υπάρχει και η δυνατότητα αναγνώρισης-ταυτοποίησης προσώπου!

Παράλληλα έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες ενός designατου υπολογιστή της Microsoft ο οποίος και θα «φοράει» τα νέα Windows 8 ο οποίος θα έχει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα χειρισμού του και μέσω οθόνης αφής.

Το νέο λογισμικό θα χρειαστεί ακόμα περίπου 2 χρόνια μέχρι να λανσαριστεί, προς το παρόν το επόμενο νέο προϊόν της Microsoft θα είναι ο Internet Explorer 9 που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου