Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

H Via Ανακοινώνει Την EPIA-M840 Motherboard Για Βιομηχανικές Εφαρμογές


Η Via ανακοίνωσε την EPIA-M840 μία νέα motherboard με τον Nano E-Serieς επεξεργαστή και πολλά άλλα χαρακτηριστικά για βιομηχανικές εφαρμογές. Η νέα motherbaord είναι πλήρης εξοπλισμένη και έχει στόχο τους βιομηχανικούς αυτοματισμούς, τα κιοσκ, ταμειακές μηχανές (POI) και γενικά για περιβάλλοντα αλληλεπίδρασης ανθρώπου με μηχανές (Human Machine Interface).

Ο επεξεργαστής Nano E-Series είναι χρονισμένος στα 1,6GHz και επιπλέον υπάρχει και ο επεξεργαστής VX800 για πολυμέσα. Διαθέτει δύο υποδοχές για μνήμες DDR DIMM και η κάρτα γραφικών είναι συμβατή με DirectX 9. Επίσης διαθέτει ήχο HD και Gigabit LAN.

To πάνελ, στο πίσω μέρος της motherboard, υπάρχει υποστήριξη για VGA και διπλού διαύλου LVDS οθόνες. Υπάρχουν τέσσερις PCIe θύρες και οχτώ(!) σειριακές θύρες COM. Επίσης διαθέτει έξι θύρες USB 2.0. Για την ψύξη των επεξεργαστών υπάρχει μία μεγάλη παθητική λύση με ένα μικρό ανεμιστήρα.


πηγή:dailytech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου