Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Amazon Kindle: Ήχος και βίντεο


Η Amazon πρόσθεσε ήχο και βίντεο στο Kindle e-reader, αλλά όχι για τη δική της συσκευή





Η Amazon ανακοίνωσε την προσθήκη ήχου και βίντεο στην εφαρμογή Kindle, αν και τα νέα χαρακτηριστικά θα είναι περιορισμένα σε όσους χρησιμοποιούν το Kindle στο iPhone, iPod Touch ή το iPad της Apple.

Η Amazon έχει ήδη διαθέσει πληθώρα βιβλίων για το Kindle σε multimedia εκδόσεις. Η προσθήκη φωνητικής αφήγησης στα ψηφιακά βιβλία για το iPhone, iPod Touch και το iPad σίγουρα θα αποτελέσει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, το οποίο πολλοί χρήστες αναμένεται να βρουν εύχρηστο ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ταξιδιωτικούς οδηγούς και εγχειρίδια οδηγιών.

Σε δηλώσεις της, εκπρόσωπος της Amazon είπε ότι "είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέσαμε αυτή τη δυνατότητα. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι θα δημιουργήσουν οι συγγραφείς και οι εκδότες χρησιμοποιώντας αυτή την ολοκαίνουρια λειτουργία του Kindle.

Πάντως, περίεργο μας φαίνεται το γεγονός ότι η Amazon προχώρησε σε μια τέτοιου είδους κίνηση, τη στιγμή που το δικό της Kindle e-reader περιορίζεται στο βασικό ηλεκτρονικό μελάνι, συνηθισμένα ηχητικά βιβλία και την κείμενο-σε-ομιλία λειτουργία.



πηγή:pcw.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου