Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Συγχρονισμός βιβλιοθήκης μουσικής στο διαδίκτυο


Aν περιμένατε να βρείτε έναν τρόπο να συγχρονίσετε την μουσική σας με μια υπηρεσία στο διαδίκτυο τύπου cloud, είστε στο σωστό μέρος. Με το mSpot , μπορείτε να συγχρονίσετε την μουσική σας σε όλους τους υπολογιστές και στις συσκευές που χρησιμοποιείτε.
ΔΕΙΤΕ VIDEO





Με απλά λόγια το mSpot είναι ένα εργαλείο μουσικής στο διαδίκτυο που κάνει τον χειρισμό της συλλογής της μουσικής εύκολη και αυτόματη.

Η μουσική που βάζετε στο mSpot μπορεί να συγχρονιστεί σε ποικίλες συσκευές, τον κύριο υπολογιστή σας, τον δικτυακό τόπο στο mSpot, το ηλέφωνο σας με Android,και όποιο δευτερεύον PC ή Mac.

Με την εγγραφή σας παίρνετε ένα δωρεάν λογαριασμό με ανώτερο όριο τα 2GB μουσικής και με 2,99$ το μήνα πηγαίνετε μέχρι τα 10GB, και μέχρι 100GB με 13,99$ το μήνα.

Εκτός από μουσική το mSpot επίσης παρέχει δωρεάν ταπετσαρίες και λειτουργία στίχων σε πραγματικό χρόνο σε τηλέφωνα Android. Τα τραγούδια επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ringtones με ενσωματωμένη λειτουργία που φτιάχνει Ringtones.




πηγή:dailtech.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου