Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Τα πρώτα παράπονα για το νέο iPhone


Άρχισε πριν από λίγες ώρες η διάθεση του ολοκαίνουργιου iPhone 4, ωστόσο η πρεμιέρα του νέου smartphone σημαδεύτηκε από τα πρώτα προβλήματα. Το πρώτο "πεδίο δοκιμών" ήταν ο ισχυρισμός του Steve Jobs ότι το iPhone δε θα υποφέρει εύκολα από χαρακιές. Ωστόσο, το γνωστό site Engadget ανέβασε πριν από λίγο φωτογραφίες που δείχνουν μια γρατζουνιά στην πλάτη ενός iPhone 4.
Αυτό, βέβαια, δεν είναι και τόσο καταστροφικό για το νέο smartphone της Apple. Εκεί που φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα είναι στην οθόνη του iPhone 4. Δεν είναι λίγοι οι κάτοχοι που παραπονιούνται στο επίσημο site υποστήριξης της εταιρείας για κίτρινους και/ή καφέ χρωματισμούς σε σημεία της οθόνης.Δεν είναι ακόμα γνωστή η έκταση του προβλήματος, αν και όσοι πρόλαβαν να δουν πολλά iPhone 4 με τα μάτια τους λένε ότι οι χρωματισμοί εμφανίζονται στην πλειοψηφία των συσκευών. Σε περίπτωση που αυτό επαλήθευτεί, το χτύπημα θα είναι ισχυρό για την Apple, ενώ δε θα είναι καθόλου εύκολο να αντικατασταθούν τα προϊόντα λόγω του πλήθους των συσκευών.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου