Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

iMovie για το iPhone


H Apple έκανε διαθέσιμη την εφαρμογή iMovie για το iPhone, η οποία είναι πλέον έτοιμη για downloading




Η πολυαναμενόμενη εφαρμογή iMovie for iPhone είναι πλέον διαθέσιμη για downloading μέσω του iTunes Store της Apple. Η αγορά της εφαρμογής κοστίζει $5 (περίπου €4), αλλά πρέπει σε αυτό το σημείο να διευκρινιστεί ότι έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το iPhone 4.

Το iMovie for iPhone είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μόνο για τη νέα συσκευή –iPhone 4- και δεν θα είναι συμβατό με το iPhone 3GS. Για τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής απαιτείται ο A4 επεξεργαστής του iPhone 4, κάτι που δεν διαθέτουν τα παλαιότερα μοντέλα.

Παρόλο που το iPad είναι εξοπλισμένο με τον A4 επεξεργαστή, η εφαρμογή δεν θα έχει τη δυνατότητα να τρέχει στη συσκευή. Υποθέτουμε ότι αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα και την ανάλυση της οθόνης.

Τα βίντεο μπορούν να καταγραφούν απευθείας στο iMovie for iPhone ή να προέρχονται από το Camera Roll (κλιπάκια που είχαν πρότινος καταγραφεί μέσω της ενσωματωμένης κάμερας του κινητού). Ανάλογα με τον τρόπο που δουλεύει το Camera Roll, λογικά θα λειτουργεί με βίντεο που έχετε τραβήξει αλλού, αποστέλλοντάς τα από τον υπολογιστή σας στο iPhone και σώζοντας το επισυναπτόμενο αρχείο στο Camera Roll. Τα κλιπάκια θα πρέπει να είναι φορμαρισμένα σαν H.264 βίντεο.


πηγή:pcw.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου