Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Sony Ericsson Vivaz Pro


Η Sony Ericsson ανακοινώνει την κυκλοφορία του Vivaz Ρro που συνδυάζει το HD video, ήδη γνωστό από το Vivaz, με ένα slide out πληκτρολόγιο QWERTY.
Τα email, τα SMS και τα sites κοινωνικής δικτύωσης γίνονται ακόμα πιο εύκολα αφού με το πληκτρολόγιο QWERTY επικοινωνείτε γρήγορα και εύκολα με τις επαφές σας.

Επιπλέον το Sony Ericsson Vivaz Ρro διαθέτει ειδικά applications για το Facebook, το Twitter και το YouTube που σας επιτρέπουν να έχετε άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σας χωρίς να χρειάζεται να συνδέεστε και να αποσυνδέεστε κάθε φορά.

Το Sony Ericsson Vivaz Ρro επιτρέπει άμεση βιντεοσκόπηση σε ποιότητα HD με συνεχόμενη αυτόματη εστίαση για άψογο αποτέλεσμα. Στην οθόνη αφής 3.2 ιντσών μπορείτε να δείτε τα βίντεο που έχετε αποθηκεύσει και να τα μοιραστείτε άμεσα στο YouTube ή στο Picasa μέσω Wi-Fi.

Ακόμη περισσότερη διασκέδαση σας περιμένει με τις αμέτρητες εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από το Symbian Developer Community αφού η ανοιχτή πλατφόρμα του Sony Ericsson Vivaz Ρro δίνει ανεξάντλητες δυνατότητες.

Το Vivaz Pro ενσωματώνει επίσης φωτογραφική μηχανή 5.1MP με αναγνώριση προσώπου και χαμόγελου καθώς και το Sony Ericsson media player, που σε συνδυασμό με το βύσμα ακουστικών 3,5 χιλ. ολοκληρώνουν την εμπειρία διασκέδασης.

Η γνωστή φιλοσοφία σχεδιασμού “human curvature’’ της Sony Ericsson δε θα μπορούσε να λείπει αφού, σε συνδυασμό με το slide out πληκτρολόγιο, είναι ένα από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Sony Ericsson Vivaz Ρro - Βασικά στοιχεία

* Slide-out QWERTY πληκτρολόγιο
* HD Video και άμεση μεταφόρτωση στο YouTube μέσω Wi-Fi ενώ το τηλέφωνο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά
* Email, Twitter, Facebook, blogging και chat
* Οθόνη αφής 3.2” 16:9

Το Sony Ericsson Vivaz pro υποστηρίζει δίκτυα UMTS HSPA 900/2100 και GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 850/1900/2100 και GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900.

Το Sony Ericsson Vivaz pro είναι διαθέσιμο σε Μαύρο και Λευκό.


πηγή:t3.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου