Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Αναγκαίο το Backup στα ΗTC Hero πριν το τέλος του Ιουνίου


Η HTC εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους κατόχους του κινητού HTC Hero για την επικείμενη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος Android της συσκευής στην έκδοση 2.0: επισημαίνεται ωστόσο ότι το δεύτερο μέρος της αναβάθμισης αυτής διαγράφει τα δεδομένα της συσκευής και για αυτό τους καλεί να κάνουν backup άμεσα.




«Η αναβάθμιση του HTC Hero που αφορά στο Android Éclair θα διατεθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα γίνει σε δυο μέρη. Το πρώτο μέρος θα είναι διαθέσιμο άμεσα και θα γίνει αυτόματα (δεδομένου ότι το Hero ελέγχει μόνο του για τυχόν αναβαθμίσεις). Το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Δεδομένου ότι το δεύτερο μέρος της αναβάθμισης θα διαγράψει όλα τα περιεχόμενα απ’ τη συσκευή, οι χρήστες του HTC Hero καλούνται να εξασφαλίζουν ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων τους. Λόγω μεγέθους της αναβάθμισης, η HTC συστήνει τη χρήση σύνδεσης μέσω Wi-Fi προκειμένου να αποφύγουν οι κάτοχοι του κινητού τυχόν έξτρα χρεώσεις.»

Τι νέο έχει η έκδοση Android 2.0

To πιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό της έκδοσης 2.0 του λειτουργικού που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2009 είναι η υποστήριξη κινητών με multi-touch (αναγνωρίζοντας τις επιλογές έως και τριών δακτύλων στην οθόνη), γεγονός που μεταφράζεται σε ταχύτερη πληκτρολόγηση στο εικονικό πληκτρολόγιο των συσκευών και άλλες ευκολίες στον χειρισμό για zoom και scroll.

Επίσης, εγγενής είναι η υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών e-mail. Η έκδοση 2.0 έχει αναβαθμισμένο browser και υποστήριξη HTML5 (συμπεριλαμβανομένης της ετικέτας


πηγή:in.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου