Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

iPhone 4: ξεπούλησε πριν καν βγει στην αγορά


Sold out είναι πλέον το iPhone στις ΗΠΑ 1 εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Η δημοφιλής συσκευή κυκλοφορεί επίσημα στις 24 Ιουνίου όμως η εταιρεία δήλωσε ότι, μέσα από το σύστημα προπαραγγελιών έχουν πουληθεί όλες οι συσκευές.





Η μεγάλη ζήτηση θα προκαλέσει καθυστερήσεις κι έτσι οι προπαραγγελίες θα φτάσουν στους χρήστες στις 2 Ιουλίου αν και η συσκευή θα κυκλοφορεί στα καταστήματα στις ΗΠΑ στις 24 Ιουνίου.

Μέσα σε λίγες ημέρες από την ανακοίνωση της συσκευής, έγιναν 600.000 προπαραγγεςλίες στις ΗΠΑ με αποτέλεσμα να εξαντληθεί όλο το απόθεμα της Apple πριν καν κυκλοφορήσει η συσκευή στην αγορά.

Παρά την εξάντληση των αποθεμάτων από τις προπαραγγελίες, Apple και AT&T φρόντισαν να κρατήσουν έναν μεγάλο αριθμό συσκευών για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές που θα σπεύσουν στα καταστήματά τους στις 24 Ιουνίου.

Στην Ελλάδα το iPhone 4 θα κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο από την Cosmote και τη Vodafone που δέχονται ήδη προπαραγγελίες προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για τη συσκευή.


πηγή:e-go.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου