Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ξεπέρασαν τις 10.000 οι εφαρμογές για το iPad


Οι developers που ασχολούνται με τα προϊόντα της Apple έχουν πάρει φωτιά τον τελευταίο καιρό, αν κρίνουμε από την εξέλιξη των αριθμών. Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε όλες τις χώρες όπου υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον, ωστόσο το iPad ήδη διαθέτει ένα ικανότατο πλήθος εφαρμογών. Σημειωτέον ότι μιλάμε για τις native εφαρμογές που αναπτύχθηκαν ειδικά για το iPad και όχι για τις ήδη υπάρχουσες του iPhone.




Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 10.000 native εφαρμογές, ενώ η τάση δείχνει ότι προστίθενται περίπου 1.000 κάθε εβδομάδα. Από τις 10.000 εφαρμογές, οι 2.100 αφορούν παιχνίδια παντός τύπου, ενώ οι υπόλοιπες είναι προγράμματα διαφόρων κατηγοριών. Το 78% των εφαρμογών απαιτούν την καταβολή χρηματικού ποσού για την απόκτησή τους, ενώ το υπόλοιπο 22% είναι δωρεάν applications.



Στο σύνολό του, το App Store έχει 225.000 εφαρμογές, το 75% των οποίων είναι επί πληρωμή. Σημειωτέον ότι οι εφαρμογές για το iPhone έφτασαν τις 10.000 πέντε μήνες μετά την έναρξη της λειτουργίας του.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου