Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Και το όνομα αυτού: Kinect


Λίγες ώρες πριν την έναρξη της έκθεσης E3 στο Λος Άντζελες, η Microsoft διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι με κεντρικό θέμα το Project Natal. Το μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο σύστημα χειρισμού του Xbox 360 είχε ως αποτέλεσμα να διαρρεύσουν στον Τύπο οι πρώτες πληροφορίες, πριν προλάβει να ανακοινώσει οτιδήποτε η εταιρεία. Το Project Natal είναι γνωστό πλέον με την εμπορική ονομασία Kinect.




Μέσα στις επόμενες ώρες, η εταιρεία θα ανακοινώσει διαθεσιμότητα και τιμή. Η τελευταία θα κινείται, σύμφωνα με τις φήμες, στην περιοχή των 190 δολαρίων, ενώ θα υπάρχει κι ένα πιο οικονομικό πακέτο. Τα πρώτα Kinect games είναι τα εξής:

* Kinectimals: Ένας εξομοιωτής εκπαίδευσης αιλουροειδών, που περιλαμβάνει τίγρεις και άλλους εκπροσώπους της οικογένειας.
* Kinect Sports: Η απάντηση της Microsoft στο Wii Sports. Περιλαμβάνει πινγκ πονγκ, μποξ, μπόουλινγκ, ποδόσφαιρο, beach volley και στίβο.
* Joyride: Ένα racing game με karts.
* Kinect Adventures: Εξομοιωτής rafting στον οποίο συμμετέχουν μέχρι και τέσσερις παίκτες (2 ομάδες των δύο ατόμων).
* Dance Central: Αναπτύχθηκε από την MTV games και όπως φαίνεται και από τον τίτλο είναι ένα χορευτικό παιχνίδι.
* Η Disney και η Lucasarts έχουν ανακοινώσει κλασικά Disney και Star Wars παιχνίδια για το Kinect.

Τα παιχνίδια αυτά φαίνεται να έχουν πολλές ομοιότητες με αυτά του Wii, όσον αφορά το χαρακτήρα και το κοινό στο οποίο απευθύνονται. Εξαίρεση αποτελεί το παιχνίδι της Lucacarts με θέμα το Star Wars, όπου προφανώς ο παίκτης θα μπορεί να χειρίζεται τα θρυλικά lightsabers κουνώντας τα χέρια του.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου