Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ε3 2010: LEGO Universe


Η LEGO Group ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της E3 2010 ότι το LEGO Universe θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο στην Ευρώπη. Πρόκειται για το πρώτο MMO που βασίζεται στα LEGO, το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα στις 26 Οκτωβρίου, δίνοντας όμως την ευκαιρία σε κάποιους – στους “Founders” – να το δουν από τις 12 του μήνα εκείνου.




Για να μπορέσει να συμπεριληφθεί στους Founders θα πρέπει να αγοράσει το παιχνίδι από τα επίσημα εμπορικά κανάλια της LEGO, δηλαδή από τα καταστήματα λιανικής με παιχνίδια LEGO, από το LEGO Online Shop και από τα LEGOLAND. Στις 26 Οκτωβρίου το παιχνίδι θα διατεθεί και στα υπόλοιπα καταστήματα από τη Warner Bros Interactive Entertainment.

“Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους φίλους των LEGO κάθε ηλικίας μία νέα, ολοκληρωμένη και ποιοτική εμπειρία παιχνιδιού και δημιουργικότητας. Το LEGO Universe θα δώσει νέες, συναρπαστικές ευκαιρίες διασκέδασης και έκφρασης αυτόν τον Οκτώβριο,” δήλωσε ο Henrik Taudorf Lorensen, αντιπρόεδρος της LEGO Digital. “Η αφοσιωμένη κοινότητα των φίλων των LEGO έχει συμβάλει στην ανάπτυξη του LEGO Universe από την πρώτη κιόλας στιγμή κι αυτό μας έκανε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας με την εφαρμογή του προγράμματος Founders,” συμπλήρωσε.


πηγή:pc master
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου