Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Το Twitter υπόσχεται ομαλή λειτουργία για όλο το Μουντιάλ


Ο μήνας που διανύουμε δεν είναι και ο καλύτερος για το Twitter. Η διάσημη υπηρεσία micro-blogging αντιμετωπίζει αρκετά τεχνικά προβλήματα, τα οποία προέκυψαν εν πολλοίς έπειτα από ένα πρόσφατο update στην υποδομή της. Όπως αποδεικνύεται τελικά, τα προβλήματα του Twitter έχουν αρκετά βαθιές ρίζες και η αντιμετώπισή τους δε θα είναι εύκολη υπόθεση.





Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας δεσμεύονται ότι τα προβλήματα δε θα επηρεάσουν τη λειτουργία της κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Νότια Αφρική. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αγώνες του Μουντιάλ έχουν αυξήσει σημαντικά την κίνηση στο Twitter, με τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να ανεβάζουν διαρκώς tweets με θέμα τους αγώνες στα γήπεδα της Ν. Αφρικής.



Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσεχώς διακοπές στο Twitter για θέματα συντήρησης, ωστόσο οι διαχειριστές υποστηρίζουν ότι σε κάθε περίπτωση θα προηγηθεί ειδοποίηση, ενώ δεν πρόκειται να "πέσει" το Twitter κατά τη διάρκεια μεγάλων αγώνων.



Μέχρι στιγμής, η αθροιστική διακοπή του Twitter για τον Ιούνιο ανέρχεται σε 5 ώρες και 22 λεπτά και βρισκόμαστε μόλις στα μέσα του μήνα. Ο Αύγουστος του 2009 ήταν ο πλέον προβληματικός μήνας, με τις διακοπές να αγγίζουν συνολικά τις 7 ώρες.


πηγή:pc magazine
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου