Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Τα 70 εκατομμύρια χρήστες έφτασε το LinkedIn


Το κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες, LinkedIn, ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ότι έφτασε τα 70 εκατομμύρια χρήστες. Τον περασμένο Φεβρουάριο το LinkedIn είχε φτάσει τα 60 εκατομμύρια, και συνεχίζει να αναπτύσσεται, ειδικά στις αγορές εκτός των ΗΠΑ.





Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τζεφ Βάινερ, ανέφερε σε δημοσίευση blog ότι οι μισοί από τους χρήστες της υπηρεσίας προέρχονται από χώρες εκτός Αμερικής, ενώ τόνισε ότι το LinkedIn φιλοξενεί και ένα εκατομμύριο προφίλ ιδιωτικών εταιρειών.

Το δίκτυο ενσωματώνει νέα χαρακτηριστικά ώστε να διευρύνει την απήχηση του στο Διαδίκτυο, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η συνεργασία με το Twitter, αλλά και η συνεργασία με την πλατφόρμα Outlook της Microsoft.

Οι ιθύνοντες του LinkedIn έχουν αντιληφθεί τη σημασία των στοιχείων των χρηστών για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς του και για το λόγο αυτό κινούνται ήδη προς την ανάπτυξη νέων εφαρμογών που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στους χρήστες οτυ.

Ο Βάινερ δε σχολίασε τις φήμες για εισαγωγή της εταιρείας στο χρηματιστήριο, ωστόσο η σταθερή ανάπτυξη της εταιρείας συνηγορεί προς αυτή την κατεύθυνση, αν και όχι για το άμεσο μέλλον, όπως εκτιμούν αναλυτές.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου