Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Πες που βρίσκεσαι τώρα στο Twitter


Μέχρι σήμερα έλεγες τι σκέφτεσαι στο Twitter, από σήμερα μπορείς να πεις και που βρίσκεσαι χάρη στη νέα δυνατότητα γεωγραφικού εντοπισμού.
Το Twitter πλέον δίνει την επιλογή στους χρήστες, πριν κάνουν ένα tweet, να ορίσουν την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται.





Οι χρήστες επιλέγουν την ευρύτερη ζώνη ή τη συγκεκριμένη τοποθεσία κι έτσι οι φίλοι που τους παρακολουθούν γνωρίζουν ακριβώς το σημείο από το οποίο γράφουν ένα μήνυμα (tweet).

Αυτή η δυνατότητα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά όσα λέγονται. Για παράδειγμα όταν κάποιος σχολιάζει ένα ματς ποδοσφαίρου, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι φίλοι του αν αυτά που λέει τα λέει από το σαλόνι του ή από το γήπεδο της Αφρικής όπου παίζεται live ο αγώνας.

Όταν ένας χρήστης ορίσει την τοποθεσία του, τότε οι φίλοι του βλέπουν ένα link κάτω από το μήνυμά του που οδηγεί σε έναν χάρτη στον οποίον βλέπουν το μέρος από το οποίο ο χρήστης έγραψε το μήνυμα.

Η επιλογή λέγεται Twitter Places και αναμένεται να δώσει ένα νέο χαρακτήρα και πολλές επιλογές στη διάσημη κοινωνική εφαρμογή.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου