Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Φορέστε την κιθάρα σας - κυριολεκτικά!


Ακόμα κι αν είστε βέβαιοι ότι κρύβετε μέσα σας τον επόμενο Jimmy Hendrix, η οικονομική κρίση δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για επενδύσεις σε μουσικό εξοπλισμό. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να καταπνίξετε το ταλέντο σας. Μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα και να επανέλθουμε σε ρυθμούς ανάπτυξης, μπορείτε να εκφραστείτε μέσα από το μπλουζάκι σας.

Το t-shirt που βλέπετε είναι κάτι παραπάνω από ένα μπλουζάκι με μια στάμπα. Όσο παράλογο κι αν φαίνεται, η ταστιέρα περιλαμβάνει ακόρντα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε ένα τάστο. Στη συνέχεια κουνήστε την πένα πάνω από τους μαγνήτες για να ακουστεί ήχος. Ο ενισχυτής στέκεται με κλιπ πάνω στη ζώνη σας και από εκεί μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο.

Αντίστοιχα, υπάρχει και μπλουζάκι με ντραμς, το οποίο αναλαμβάνει τους ήχους των κρουστών.

Τα μπλουζάκια βγαίνουν σε τρία μεγέθη (small-medium-large) και η τιμή τους είναι περίπου 25 ευρώ. Βέβαια, οι δημιουργοί τους λένε ότι είναι για παιδιά, αλλά όλοι μας παιδιά δεν είμαστε;Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου