Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Camcorder στις τρεις διαστάσεις


Το Avatar του James Cameron άνοιξε τους Ασκούς του Αιόλου. Το 3D αρχίζει να κατακλύζει την αγορά και οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Μετά τις τηλεοράσεις και τα games, σειρά παίρνουν τώρα τα camcorders. Ένα νέο μοντέλο που εμφανίστηκε στο site της Hammacher Schlemmer υπόσχεται την απόλυτη τρισδιάστατη εμπειρία στα καθημερινά videos.





Η Hammacher Schlemmer καυχιέται ότι έχει το μοναδικό 3D camcorder που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Το νέο gadget έχει δύο φακούς για να γράφει με τρισδιάστατη προοπτική στα 3 megapixels, ενώ το πακέτο περιλαμβάνει και LCD οθόνη που προβάλει στις τρεις διαστάσεις, ακριβώς όπως το Nintendo 3DS που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες στην έκθεση E3. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι βλέπετε 3D από την οθόνη του camcorder χωρίς να απαιτούνται τα ειδικά γυαλιά.

Με μια κάρτα SD των 4GB καταγράφονται μέχρι και τέσσερις ώρες τρισδιάστατου υλικού. Κατά τα λοιπά, το νέο camcorder γράφει κανονικά και σε 2D, ενώ τραβάει και φωτογραφίες στις δύο ή τρεις διαστάσεις.

Η τιμή του, βέβαια, είναι λίγο τσουχτερή. Όπως και να το κάνουμε, 500 ευρώ για ένα camcorder δεν είναι και λίγα...


πηγή:t3mag.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου